Ouders

Tip voor de fotografie dag

Tips voor ouders

  • Kleding advies bij een witte of zwarte achtergrond: geen witte of zwarte kleding. Kleurrijke kleding is het mooist. Liever geen fluorescerende kleuren, omdat deze door de flits vaak uitgebeten overkomen.
  • Haar-advies voor de meisjes: Geen strakke staart of vlecht naar achteren. Dit veroorzaakt een badmuts effect, het lijkt dan net of de meisjes heel kort haar hebben. Prachtig ingevlochten haar, kan aan de achterkant heel mooi zijn, maar dit zie je niet op de foto. Los haar of een vlecht/staart naar opzij is natuurlijk geen probleem.
  • Kinderen kunt u beter niet insmeren/invetten met een crème of olie. Hierdoor ontstaan witte glimplekken in het gezicht.
  • Geef kinderen van te voren liever geen instructies over hoe te lachen, “wel lachen he” of “niet zo overdreven lachen” kinderen worden daar alleen maar zenuwachtig van en verliezen de spontaniteit. Maak er ook niet teveel gedoe van. Vooral bij de kleintjes. Mooie kleding is natuurlijk leuk, nette haartjes ook, maar het kan met buitenspelen natuurlijk minder mooi worden. Daar zijn het kinderen voor. Maak ze ook niet bang, door te zeggen; “oh spannend, de schoolfotograaf komt”, of dwingende instructies te geven. Maak ze liever enthousiast; “leuk de schoolfotograaf komt”, “gezellig, de schoolfotograaf komt”.
  • Het kan zijn dat de kinderen in het geheel op de foto komen, denk daarom ook aan de schoenen.

Wij retoucheren waar mogelijk wat pukkels, krassen en korsten. Wij doen dit alleen met tijdelijke onregelmatigheden. En alleen waar mogelijk. Heeft u iets gezien wat u toch graag geretoucheerd wilt hebben, neemt u dan contact met ons op voordat u een bestelling plaats, achteraf is voor een geplaatste bestelling niet meer mogelijk.


Lees meer hierover

Bestellen

De school heeft het aanbiedingspakket, de achtergrond en het soort groepsfoto al uitgekozen voor de hele school.

Indien de school voor de bestel-enveloppe heeft gekozen;
Vult u de enveloppe in zijn geheel in, graag ook uw persoonlijke gegevens, deze worden alleen gebruikt indien er vragen zijn over uw bestelling. Heeft u vragen hierover of speciale verzoeken? Stuurt u dan een mailtje naar: klantenservice@d-schoolfotograaf.nl Bent u te laat met het inleveren van de enveloppe op school? U kunt alsnog bestellen. Stop de ingevulde enveloppe met geld bij de fotostudio in de brievenbus, stop er € 3,98 extra bij voor de verzendkosten. Schrijf duidelijk uw adres op de enveloppe. De bestelling wordt dan naar uw huisadres verzonden. U kunt ook een email sturen naar: klantenservice@school-pics.nl.

Indien de school voor online bestellen heeft gekozen, vindt u hieronder een PDF met meer uitleg over het online bestellen. Kunt u niet met Ideal betalen? Stuurt u dan even een mailtje naar: klantenservice@school-pics.nl dan hebben wij hier een oplossing voor.

Let op! kies als u een schoolfotopakket wilt bestellen voor het aanbiedingspakket. Wanneer u alles los besteld bent u minder voordelig uit. Indien u speciale verzoeken heeft, stuurt u dan een mailtje voordat u de bestelling plaatst. Het is een geautomatiseerd proces en daar kunnen achteraf geen wijzigingen meer in worden aangebracht.


Direct bestellen 2020 Direct bestellen 2018-2019

 

Ook foto´s laten maken op uw basisschool?

Wilt u zich als basisschool onderscheiden en uw ouders en leerlingen heel blij maken? Kies dan voor D-schoolfotograaf, en neem direct contact op.

Direct contact

Bestellen