Middelbare school

 

Middelbare school

Uniek zijn met uw schoolfoto’s? Leerlingen op de middelbare school zijn over het algemeen erg ijdel en vinden het erg belangrijk om goed op een foto te staan, ja stiekem de jongens ook... Dus ook een leuke schoolfoto. Het schoolpasje gaat tegenwoordig vaak meer dan 1 jaar mee, daar wil je als puber geen lelijke foto op hebben staan.


Gallerij bekijken

Blije leerlingen

En wat is er als school fijner om een leuke schoolfoto voor uw leerlingen te regelen. U blij en uw leerlingen blij. Niet alleen de schoolfoto zelf is erg leuk, maar ook het maken van de schoolfoto is erg leuk. Nooit meer in zo’n “stom busje” wat de leerlingen zelf altijd zeggen. ‘Oh oh, mag ik nog een keer, mijn haar zat nog vast en wil wilde het los, pleeeeaaaaassssseeee. “Nou ga snel nog even zitten meid, je weet nu hoe het moet…. Klik, klik, klik. “Ohhhh bedankt fotograaf, dikke knuffel, brede lach, en loopt tevreden naar haar jubelende vriendinnen. Zo hoort het te gaan, toch? En natuurlijk blijven we binnen de grenzen van ons kunnen en het gemaakte schema.


Lees meer hierover Brochure downloaden

Onze werkwijze

Wij kunnen met 2 fotostudio’s en zo nodig 3 schoolfotografen bij u op school de leukste schoolfoto’s verzorgen. Vul ons contact formulier in en wij nemen contact met u op om u wensen en voorkeuren te bespreken en leggen desgewenst meteen de datum vast. Vervolgens kiest u het pakket, de achtergrond, de eventuele pose en het soort groepsfoto. Kijk voor onze originele groepsfoto’s in onze gallerij Wij kunnen een standaard portretfoto aanbieden of een speelse, dit kost ongeveer evenveel tijd. U kunt ook kiezen voor een standaard en een speelse portretfoto. Wij kunnen ook 2 verschillende poses maken, een standaard of speels portret en een mooie studiofoto half totaal, of in de box, dit voor maar een fractie extra tijd.

Daarna kunt u met onze handleiding gemakkelijk een schema voor de fotografie dag(en) maken, waar wij ons dan uitstekend aan kunnen houden als alles op school soepel verloopt. Wij zijn zeer flexibel, dus komt er een wijziging op het laatste moment dan is dit geen enkel probleem. Ouders/leerlingen krijgen een persoonlijke inlogcode waarmee zij online hun foto’s kunnen bekijken, bestellen en betalen.

Meer lezen hierover
[rev_slider middelbare]

Schoolpassen

Schoolpassen worden door ons op maat gemaakt, geheel naar uw wens. U kunt als school kiezen voor een betaling per factuur of laten verrekenen in de prijs van de schoolfoto pakketten.

De school ontvangt gratis:

  • Blije leerlingen
  • Cd-rom met alle leerlingen, personeelsleden en groepsfoto’s
  • 1 extra groepsfoto van alle klassen
  • Fotoset voor de personeelsleden
  • Teamfoto voor de personeelsleden
  • Groepsfoto van hun eigen klas, voor de personeelsleden
  • Examenfoto voor de leerlingen


Vraag meer informatie aan
 

Ook vette foto's laten maken op je middelbare school?

Wilt u zich als middelbare school onderscheiden en uw ouders en leerlingen heel blij maken? Kies dan voor D-schoolfotograaf, en neem direct contact op.

Direct contact

Bestellen