Groepsfoto’s.

Wij staan bekend om onze originele groepsfoto’s.
De panorama-groepsfoto was/is ons paradepaardje. Als eerste en toen ook als enige in Nederland aangeboden. Helaas niet goed beschermd, waardoor menig schoolfotograaf met ons creatieve idee aan de haal is gegaan.


Groepsfoto “In The Box” ®

Groepsfoto “In The Box” © is als fotografische compositie en creatieve idee, wel beschermd. Hij wordt beschermd door het auteursrecht © en het concept is aangemeld bij Het Benelux-Bureau voor de intellectuele Eigendom (BBIE-i-DEPOT) "In The Box" ® is geregistreerd in de benelux als merk. Hierdoor mag de Groepsfoto “In The Box” ® niet door andere schoolfotografen aangeboden worden.

Wilt u dus iets echt unieks? kies dan voor Groepsfoto “In The Box” ® Deze super originele groepsfoto is geschikt voor alle groepen, kleine of grote klassen.


bekijk de galerij

Groepsfoto Panorama

Als eerste in Nederland, boden wij onze unieke panoramagroepsfoto aan.
behalve in 10x30 kunnen wij deze ook maken in 10x20, dus wat minder lang.

Groepsfoto standaard

Vanzelfsprekend bieden wij ook de standaard groepsfoto aan, alleen dan wel op een leuke en speelse manier.

Groepsfoto standaard witte achtergrond

Een andere optie is de standaard groepsfoto op een witte achtergrond

Koppenfoto

Een koppenfoto is ook een originele manier voor een groepsfoto en kost de school geen extra tijd.

Hele school

De groepsfoto’s zitten in het aanbiedingspakket, maar kunnen ook los besteld worden. Er kan ook een foto gemaakt worden van de hele school.

 

De teamfoto kan ook als groep “In The Box” ® , als panoramagroepsfoto of als koppenfoto worden aangeboden, naast de standaardgroepsfoto. Voordeel van de niet standaard groepsfoto is dat deze wat flexibeler zijn. Bijvoorbeeld wanneer er op grotere scholen op meerdere dagen gefotografeerd wordt, kan de teamfoto verdeeld worden over deze dagen, maar komt er toch een teamfoto als geheel uit.

Bestellen