Basisschool

Wilt u zich als basisschool onderscheiden en uw ouders en leerlingen heel blij maken? Kies dan voor SchoolPics.

Wij maken unieke groepsfoto’s en prachtige portretten en speelse foto’s. U kunt kiezen uit een speelse- of standaard portretfoto. Daarnaast maken wij meerdere speelse opnamen in 1,2,of 3 poses. Kijkt u eens even in onze galerij voor meer voorbeelden en achtergronden.


Bij SchoolPics werken 3 professionele en ervaren schoolfotografen, daarnaast worden de foto’s door ervaren beeldbewerkers geselecteerd en bewerkt.U kunt als basisschool kiezen uit verschillende schoolfoto pakketten. Deze pakketten kunt u zelf in overleg met ons samen stellen. Zo goed als al uw wensen kunnen bij ons uitkomen. Wij zijn zeer flexibel. Lees hier meer over de mogelijke schoolfoto pakketten. Als school zijn er behalve tevreden ouders en kinderen, nog meer voordelen om voor SchoolPics te kiezen.

 • Gratis afdruk van de teamfoto voor ieder teamlid
 • Gratis afdruk van groepsfoto voor de leerkracht
 • Digitale bestanden van de groepsfoto’s en Teamfoto
 • Digitale bestanden van de portretten van leerlingen en personeelsleden
 • Gratis Combivel voor alle personeelsleden
 • Gratis Hoge resolutie bestanden van de foto's van het personeel
 • Gratis 2 pasfoto’s van elke leerling op verzoek
 • Gratis afscheidsfoto groep 8 op verzoek
 • Een goed geolied schema voor de schoolfotodag
 • Fijne communicatie
 • Uitstekende klachten afhandeling (mochten die er onverhoopt toch een keertje zijn)
 • Zeer klantvriendelijk en service gericht

Gallerij bekijken Brochure downloaden

Buitengewone groepsfoto’s

Naast de standaard groepsfoto’s maken wij ook de panorama-groepsfoto, nieuw en uiterst uniek is onze groepsfoto “In The Box” ®. Lees hier meer over onze groepsfoto’s

Meer lezen hierover

Broer-zusfoto’s

Wij maken ook de broertjes en zusjes foto’s. Dit kan van kinderen die samen op school zitten, maar eventueel van broertjes en zusjes van buiten school. Ook voor deze foto’s bedenken we leuke poses.

Manier van leveren

Wij hanteren standaard 2 manieren van leveren (anders is in overleg ook mogelijk)
1. Pasfoto op bestel-enveloppe.
Door de bestel- enveloppe met geld in te leveren bestellen de ouders de foto-pakketten. Foto’s worden op school afgeleverd. Dit schoolpakket is € 2,- goedkoper als de online versie. De school kan kiezen of de ouders deze korting ontvangen of dat de school € 2,- per afgenomen schoolpakket ontvangt.

2. Online, de foto’s komen op een afgeschermde site te staan.
De foto’s van het kind komen op een afgeschermde website te staan. Per kind wordt er een gebruikersnaam en wachtwoord aangemaakt. Ouders krijgen hiervoor een inlogkaartje met een voorbeeld foto van hun kind. Er kunnen meerdere inlogkaartjes (kinderen) worden samengevoegd. Ouders kunnen online de foto’s bekijken, bestellen en betalen (Ideal)

Binnen het online bestellen zijn er nog twee opties:
1. Indien ouders voor een bepaalde datum de foto’s bestellen hoeven zij geen verzendkosten te betalen. De foto’s worden op school (per klas) afgeleverd. Het leveren van de bestellingen gebeurd 5-10 dagen na de uiterste besteldatum

Bestellingen die na die datum gemaakt zijn, worden naar het huisadres verstuurd. Ouders betalen dan wel verzendkosten.

2. De school kan er ook voor kiezen, alle bestellingen direct naar de ouders te versturen. De ouders betalen dan verzendkosten per bestelling (niet per kind). Het leveren van de bestellingen gebeurd 1-2 werkdagen na bestelling (voor canvassen en funproducten kunnen de levertijden afwijken)

Achtergronden en fotoprops

Bij ons kunt u ieder jaar iets nieuws verwachten. Als school kunt u ieder jaar een andere achtergrond en pose kiezen. Wij nemen dan zo nodig een aangepast bankje, kratje, poefje, trappetje mee, vanzelfsprekend iets anders als de voorgaande jaren. Voor voorbeelden van achtergronden, poses, krukjes en groepsfoto’s, neemt u dan een kijkje in onze Gallery, hier plaatsen wij steeds nieuwe voorbeelden bij.

bekijk de galerij
 

Ook foto´s laten maken op uw basisschool?

Wilt u zich als basisschool onderscheiden en uw ouders en leerlingen heel blij maken? Kies dan voor D-schoolfotograaf, en neem direct contact op.

Direct contact

Bestellen